Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

LLEI 1/2019, de 15 de febrer, de supressió del Consell Comarcal del Barcelonès. (DOGC del 19.02.2019)

04/03/2019
Entrada en vigor: 20.02.2019

La llei suprimeix el Consell Comarcal del Barcelonès i els òrgans que, d’acord amb el text refós de la Llei d’organització comarcal de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 4/2003, del 4 de novembre, el constitueixen.

Estableix els criteris per a distribuir les competències, les activitats i els serveis propis del Consell Comarcal del Barcelonès.

Determina la creació d’una comissió mixta –en el termini d’un mes de l’entrada en vigor de la llei-- integrada per representants de la Generalitat, dels municipis de la comarca del Barcelonès i del Consell Comarcal del Barcelonès, perquè elabori una proposta de distribució de les competències, les activitats i els serveis del Consell Comarcal del Barcelonès. També han de formar part d’aquesta comissió representants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de les altres administracions supramunicipals quan siguin directament afectades per la supressió del Consell Comarcal del Barcelonès, i representants dels treballadors del Consell Comarcal del Barcelonès i dels organismes, entitats i empreses vinculats o dependents

Per altra banda, estableix que la representació i gestió dels interessos de la comarca del Barcelonès correspon, com a excepció al règim general establert pel text refós de la Llei d’organització comarcal de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 4/2003, del 4 de novembre, als ens locals que d’acord amb aquesta llei assumeixen les competències, les activitats i els serveis del Consell Comarcal del Barcelonès.

https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=841859&language=ca_ES

 

[NORMATIVA APROVADA. PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302