Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Primer aniversari de les Noves Instal·lacions de la CRAJ a la Ciutat de la Justícia

20/12/2018
Treballem per la millora dels espais judicials. Més solucions, pensant en tu.
Primer aniversari de les Noves Instal·lacions de la CRAJ a la Ciutat de la Justícia

Tot just fa un any que la Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) es va traslladar a unes noves dependències a la segona planta (Edifici C) de la Ciutat de la Justícia.  Aquest canvi d’ubicació es va realitzar amb l’objectiu de mantenir la proximitat amb els Jutjats i Tribunals, disposant d’un espai més ampli i reservat per tal d’atendre els col·legiats i col·legiades en qüestions relacionades amb el seu exercici professional.

Aquesta renovació se suma a la recentment estrenada Sala de Reunions als Jutjats Socials (Edifici S, 2a planta) adreçada als advocats/des laboralistes de l’ICAB.

També, a la remodelació del Servei d’Atenció Col·legial i a la millora de l’espai ICAB a la Comissaria de Les Corts i de l’espai ICAB a les Delegacions.

Amb aquestes reformes es dóna resposta al compromís de la Junta de Govern del Col·legi  d’oferir una millor atenció i el millor servei a l’advocacia barcelonina.

Contactes