Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Enquesta d’opinió sobre la modificació de l’horari de les guàrdies del Torn d'Ofici

25/02/2019
Tal i com es va comunicar durant la sessió informativa realitzada durant el mes de maig de 2018, per indicació de la Diputada de la Junta de Govern de l’ICAB responsable del Torn d’Ofici, el passat dia 14 de gener de 2019 es va iniciar una enquesta d’opinió per conèixer l'opinió dels lletrats i lletrades inscrits/es al Torn d’Ofici, i molt especialment d’aquelles persones que es troben en situació d’alta en, com a mínim, un torn amb guàrdia associada.
Enquesta d’opinió sobre la modificació de l’horari de les guàrdies del Torn d'Ofici

D’aquesta manera, des del dia 14 de gener fins al dia 17 de febrer, ha estat activa la possibilitat de participar en la mateixa.

El nombre total de respostes vàlides (és a dir, respostes no repetides de lletrats i lletrades que estan d’alta com a mínim en un torn que té associada guàrdia) ha estat de 1.393, sobre els 2.127 companys i companyes que estan en situació d’alta en almenys un torn de guardia a data 14 de gener de 2019, el que representa un 65,49%.

El nombre de respostes recollides que han manifestat la seva preferència per l’horari actual (de les 7h del dia convocat fins a les 7h del dia següent) ha estat de 512 (és a dir un 36,75% sobre el total de respostes vàlides).

D’altra banda, el nombre de respostes que han manifestat preferència per l’horari proposat (de 22h del dia previ al convocat fins a les 22h del dia convocat) ha estat de 881 (el que representa un 63,25% sobre el total de respostes vàlides).

Comissió del Torn d'Ofici

Contactes