Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Transformació Digital

L'ICAB signa conveni de col·laboració amb ISACA BARCELONA

27/03/2019
El dimecres 27 de març, l'ICAB ha signat un conveni de col·laboració amb ISACA BARCELONA (Associació pel control i l’Auditoria dels Sistemes d’Informació) amb la finalitat de realitzar en comú activitats de divulgació, formació i investigació, amb l’objectiu de promoure en la societat i a l’advocacia un major coneixement de la transformació digital, del Dret de les noves tecnologies i de la protecció de dades personals.
L'ICAB signa conveni de col·laboració amb ISACA BARCELONA

Sent ISACA una entitat reconeguda internacionalment per l’expertesa  a l’àmbit de la seguretat i els riscos de les tecnologies de la informació, la col·laboració amb l’ICAB permetrà un enriquiment mutu en coneixements, des del treball conjunt entre diferents disciplines que a l’àmbit digital esdevé totalment necessari.

Contactes