Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia. Índex electrònic.

12/02/2019
En relació a l’acord del Secretari de Govern del TSJC de data 23/11/2018 referit a l’índex electrònic, que adjuntem, us informem que per una reorganització del web del Departament de Justícia l’enllaç que inclou el document ja no és vàlid i actualment la informació a que feia referència es troba al següent enllaç:
Sistema e-Justícia. Índex electrònic.

Conforme detalla l’acord, des del 1 de gener del 2019 els documents presentats per Advocats, Procuradors i Graduats Socials que acompanyin a una comunicació telemàtica (demanda TTA o escrit RED) s’han d’ajustar necessàriament a la proposta indicada.

En cas que es produeixi alguna presentació no compleixi els detalls de la proposta inclosa a l’acord, és possible que resulti necessari repetir la presentació. Podria ser el cas que el deganat responsable pugui rebutjar una demanda abans de registre i/o també podria donar-se la situació que un jutjat destí de l’escrit afectat pugui proveir en el sentit de fer necessària una nova presentació, tots dos casos emparats per la necessitat de compliment de la normativa aprovada pel Secretari de Govern.

Us recordem que és necessari aportar còpies dels escrits presentats telemàticament.  Els escrits i documents han d’estar foliats i amb un índex que permeti la localització i consulta.

Documents

Contactes