Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Concursal

Apunta't al Curs pràctic de Dret Concursal. Inscripcions obertes!

29/03/2019
La Secció de Dret Concursal de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs pràctic de Dret Concursal, que tindrà lloc a l'Aula 64 de la 6a planta de la seu col·legial (C/Mallorca, 283) del 14 de maig al 20 de juny. Les classes s'impartiran els dimarts i els dijous de 18.30 a 21 hores.
Apunta't al Curs pràctic de Dret Concursal. Inscripcions obertes!

La formació, pensada per als advocats/des que busquin una especialització pràctica del Dret Concursal, comptarà amb tot un seguit de professionals del món de l’advocacia i la docència per a impartir les classes.

Alguns dels continguts a tractar durant el curs seran: instituts pre-concursals, acords de refinançaments, acords judicials i com es tramiten, pressupostos subjectius i objectius del concurs de creditors, requisits per al nomenament d’un administrador concursal i principals funcions, efectes de la declaració de concurs sobre deutor, creditor, contractes i procediments; com preparar un informe de l’administració concursal i com determinar l’actiu i passiu d’una societat en concurs, com i quan comunicar un crèdit en un concurs de creditors, en què consisteix la fase de liquidació i quina és la manera de realitzar els actius, com tramitar la fase de conveni, quin és l’instrument per impugnar l’informe i com finalitza la fase comuna, en què consisteix i com es tramita la fase de qualificació, en què consisteix el mecanisme de la segona oportunitat, etc.

Més informació i inscripcions on-line.

Contactes