Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Matrícula oberta per al Curs 2019 de Dret Marítim de l’ICAB

25/10/2018
La formació, organitzada per la Secció de Dret Marítim, començarà el 8 de gener de 2019 i finalitzarà el 14 de febrer de 2019. Les classes s’impartiran els dimarts i dijous, de 19h a 21h, a l’aula 71 de la seu de l’ICAB (Mallorca, 283, 7a planta).
Matrícula oberta per al Curs 2019 de Dret Marítim de l’ICAB

El curs abordarà matèries com ara la nova Llei de Navegació Marítima; les característiques del Dret Marítim, així com el seu procés d’unificació; els elements reals i personals del negoci marítim; l'administració marítima i portuària; els contractes d’utilització del buc; el contracte de Transport Marítim en règim de coneixement d’embarcament; el Dret dels accidents de navegació i d’assegurança marítims; el Dret Processal Marítim; l’embargament preventiu de bucs o el Dret Penal del Mar. A més, l’activitat formativa també analitzarà casos pràctics.

Advocats, acadèmics numeraris RAED o professors de Dret Marítim són alguns dels professionals que integraran el grup docent d’aquest curs.

Si voleu inscriure-us o saber més sobre el curs en Dret Marítim, contacteu amb la Comissió de Cultura o feu clic aquí.

Contactes