Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › SolidarICAB

SOLIDARICAB: Associació Trasplantats Cardíacs Cors Nous

08/10/2018
Nou projecte 'Tenim un gran cor i volem ajuda'
SOLIDARICAB: Associació Trasplantats Cardíacs Cors Nous

L'Associació Trasplantats Cardíacs Cors Nous presenta el seu nou projecte 'Tenim un gran cor i volem ajuda', el qual pretén millorar la qualitat de vida de les persones trasplantades de cor o en procés de ser trasplantades, i la dels seus familiars o acompanyants.

Gràcies a la col·laboració de voluntaris i entitats, l'Associació ha ajudat 600 trasplantats cardíacs a fer front les dificultats que han pogut sorgir al llarg de les etapes pròpies del trasplantament de cor, fins a la seva completa reintegració personal, laboral i social.

L'equip de voluntaris està conformat per persones trasplantades de cor que han viscut de primera mà el procés i que, al costat de la col·laboració de la Unitat de Trasplantament Cardíac de l'Hospital de Bellvitge, fan possible el projecte.

En definitiva, l'Associació Trasplantats Cardíacs Cors Nous ofereix un servei sociosanitari complementari a serveis públics que assessora, dóna suport i informa al pacient trasplantat cardíac i la seva família, incloent sessions de rehabilitació i fisioteràpia.

Donatius: ES33 2100 3325 1222 0009 8210

Contacte

Av. Mare de Déu de Bellvitge, Ed. HE Bellvitge 20 Despatx 5

08907 L’Hospitalet del Llobregat – Barcelona

T. 932 635 181 M. 635 422 737  

www.corsnous.org /  associacio@corsnous.org