Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › CRAJ - Ciutat de la Justícia › Servei d'Atenció Col·legial › Comissió de Transformació Digital

Actualitzem el Registre d'Administradors Concursals

03/12/2018
Amb la finalitat que aquest Registre sigui d’utilitat als òrgans judicials, és fonamental que es mantingui degudament actualitzat amb les dades de tots i cadascun dels administradors/es que en formeu part.
Actualitzem el Registre d'Administradors Concursals

Per facilitar-vos la tasca d’actualitzar les vostres dades al Registre, el tràmit es pot fer totalment on-line, introduint les vostres dades curriculars directament, mitjançant accés a l’Àrea Personal > apartat de Registres > administradors concursals.

Per a aquesta primera actualització de dades, us preguem que abans del 15 de febrer de 2019 procediu a actualitzar les vostres dades.

Posteriorment a aquesta data, l’actualització es podrà fer de forma continuada.

Aquesta informació ens permetrà garantir la veracitat de les informacions que es publiquen al Registre i facilitarà la consulta de tots i cadascú dels administradors concursals, especialment per aquells professionals que hagin procedit a l’actualització de les seves dades.   

Consulta el manual per procedir a l’actualització de dades a l'enllaç: Actualitzem el Registre d'Administradors Concursals de l'ICAB

Documents

Contactes