Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Atorgats els Premis Jurídics Feixó Carreras i Ferrer Eguizábal sobre Dret de Consum 2018

29/01/2019
El lliurament dels Premis tindrà lloc el 30 de gener, a les 19h, al Saló d'Actes de l’ICAB, en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort 2019.
Atorgats els Premis Jurídics Feixó Carreras i Ferrer Eguizábal sobre Dret de Consum 2018

Premi Ferrer Eguizábal sobre Dret de Consum

El Jurat del Premi Jurídic Ferrer Eguizábal Edició Extraordinària 2018 sobre Dret de Consum, integrat pel Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’ICAB, per la Sra. Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, pel Sr. Carles García Roqueta, president de la Secció de Dret de Consum de l’ICAB, per la Sra. Immaculada Barral, vicepresidenta de la Secció de Dret de Consum de l’ICAB i pel Sr. Francisco-José Peláez, vocal de la Secció de Dret de Consum de l’ICAB, ha acordat, per unanimitat, atorgar la Modalitat A d’aquest Premi sobre “L’obsolescència programada i la protecció dels consumidors” a:

 • Sra. Laura Arroyo San José pel seu projecte d’investigació “L’obsolescència programada com a causa d’incompliment contractual en la relació de consum per infracció de l’obligació d’informar”.

El lliurament d’aquest guardó tindrà lloc el dimecres 30 de gener, a les 19h, al Saló d’Actes de l’ICAB, en el marc d’un dels actes organitzats amb motiu de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort 2019.

Igualment, el Jurat ha declarat deserta la Modalitat B del Premi sobre “El principi d’efectivitat i l’ordre públic comunitari en l’àmbit dels consumidors”.

Premi Feixó Carreras per a noves promocions

El Premi Jurídic Feixó Carreras per a noves promocions està destinat a ajudar a la realització d’un treball sobre un tema de Dret processal o Organització Judicial.

La Junta de Govern de l’ICAB, constituïda en Jurat del Premi, vist l’informe de la Comissió Dictaminadora integrada pel Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’ICAB, pel Sr. Alejandro Fuentes-Lojo, diputat de la Junta de Govern de l’ICAB, per la Sra. Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, pel Sr. Vicente Pérez Daudí, secretari de la Secció de Dret processal de l’ICAB i pel Sr. Christian Herrera, vocal de la Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia de l’ICAB, ha acordat, per unanimitat, atorgar el Premi Feixó Carreras 2018 per a noves promocions a:

 • Sra. Salomé Sanz Peña pel seu projecte d’investigació “Tutela posesoria de viviendas frente a la ocupación ilegal: la Ley 5/2018 a examen”.

El lliurament d’aquest guardó tindrà lloc el dimecres 30 de gener, a les 19h, al Saló d’Actes de l’ICAB, en el marc d’un dels actes organitzats amb motiu de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort 2019.

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat