Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Secció de Dret Concursal

Inscripcions obertes per a la conferència 'Aspectes pràctics sobre les accions de responsabilitat civil dels administradors socials i el concurs de creditors'

24/10/2018
El 7 de novembre de 2018, la Secció de Dret Concursal del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitza una conferència a la seu col·legial. L'eix central serà la responsabilitat civil en la pràctica societària en situació de concurs.
Inscripcions obertes per a la conferència 'Aspectes pràctics sobre les accions de responsabilitat civil dels administradors socials i el concurs de creditors'

Hi participaran com a ponents Roberto Nen Estébanez, magistrat de l'Audiència Provincial de Tarragona; i Alfonso Merino Rebollo, magistrat del Jutjat Mercantil número 4 de Barcelona. La moderació anirà a càrrec de Fernando Redondo García, advocat, doctor en Dret i vocal de la Secció de Dret Concursal de l'ICAB.

Una conferència adreçada a totes aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements sobre la matèria, més enllà de les responsabilitats de l'administrador social en la seva pràctica diària.

En aquest sentit, la conferència girarà al voltant dels aspectes pràctics de responsabilitat civil dels administradors socials des de la perspectiva del Dret Concursal.

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 7 de novembre, de 16: 30h a 18:30, a l'aula 75 de la seu col·legial (carrer Mallorca, 283, planta 7a).

Contactes