Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i el Col·legi de Procuradors de Tribunals de Barcelona condemnen els atacs a les seus judicials a Catalunya

05/02/2019
L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de Tribunals de Barcelona (ICPB) condemnen fermament les accions dutes a terme en una vintena de seus judicials de Catalunya -que suposen un atac a les mateixes- i se solidaritzen amb la condemna rotunda i enèrgica que la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha fet pública com a conseqüència d'aquests successos.

Aquest tipus d'actuacions no són, de cap manera, admissibles ni justificables. A més de comportar una agressió intimidatòria als que desenvolupen les seves funcions en el poder judicial o al servei de l'Administració de Justícia, generen una incomoditat que resulta inadmissible per a qualssevol persones i professionals que pretenen desenvolupar el seu treball en defensa dels drets dels ciutadans, impedint el desenvolupament de l'activitat de la Justícia en les condicions de dignitat a què tenen dret les persones que pretenen accedir-hi.

Per aquestes raons, exigeixen que s'adoptin totes les mesures corresponguin per investigar aquestes actuacions, exigir les responsabilitats que escaiguin pels fets ocorreguts, i garantir la prestació d'un servei públic essencial com és el de la Justícia.