Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Obrim les inscripcions per al Curs d’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques. Apunta’t ara!

22/02/2019
La Secció de Dret Fiscal i Financer de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs d’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, que tindrà lloc a l’Aula 2 del Centre de Formació del Col·legi (Mallorca, 281) del 4 al 27 de març de 2019.
Obrim les inscripcions per al Curs d’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques. Apunta’t ara!

La formació està pensada per aquells professionals de l’advocacia que busquin especialitzar-se en matèria d’impostos, més concretament, en l’IRPF.

Els continguts s’impartiran per professionals de l’advocacia, des de professors en exercici fins a advocats/des.

El curs començarà amb una introducció a l’IRPF. Tot seguit es tractaran els rendiments del treball i els rendiments del capital mobiliari. Les activitats econòmiques de l’IRPF, les alteracions patrimonials i l’impost sobre el patrimoni són altres continguts que també es tractaran al curs. A més a més, s’estudiarà l’IRPF amb detall: diferències entre base imposable general i d’estalvi, reduccions de la base imposable general, mínim personal i familiar, aplicar l’escala de gravamen per obtenir la quota íntegra, quota líquida estatal i autonòmica, deduccions de la quota líquida, quota resultant de l’autoliquidació i quota diferencial de la declaració, i casos pràctics.

El curs s’impartirà els dilluns i els dimecres de les 13 a les 15 hores.

Més informació i inscripcions.

Contactes