Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

La inscripció al Registre Mercantil dels assessors externs de societats: el cas dels advocats i advocades

05/11/2018
Posem a disposició un article per resoldre els dubtes i consultes plantejades arran de la nova norma que afecta l'advocacia.
La inscripció al Registre Mercantil dels assessors externs de societats: el cas dels advocats i advocades

Recentment, concretament el 4 de setembre, el Reial Decret-Llei 11/2018, de 31 d’agost (LA LEY 14100/2018), ha incorporat, mitjançant una Disposició Addicional Única (DAU) a la Llei 10/2010 de 28 d’abril (LA LEY 8368/2010), de prevenció del blanqueig de capitals i de la finançament del terrorisme (LPBCFT), que les persones físiques o jurídiques que “de forma empresarial o professional prestin tots o alguns serveis descrits en l’article 2.1 d’aquesta llei”, abans de prestar aquestes activitats, s’han d’inscriure obligatòriament al Registre Mercantil.

Davant d’això, i per intentar resoldre els dubtes i consultes que diversos companys i companyes han efectuat a l’ICAB sobre aquest assumpte, amb  l’autorització de l’editorial WOLTERS KLUWER – LA LEY, us adjuntem link del següent article:

Títol: La controvertida inscripció obligatòria, en el Registre Mercantil, dels assessors externs de societats (link només per a subscriptors, el PDF el trobareu adjunt a peu de pàgina)

Autor: Alfredo Muñoz García. Professor de Dret Mercantil UCM. Advocat.

Publicat a: Diario La Ley, Nº 9260, Secció Document on-line, 17 de setembre del 2018, Editorial Wolters Kluwer.

Documents

Contactes