Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Ja et pots apuntar al Mòdul IV del Curs de Dret Matrimonial i de Família sobre els procediments d’execució de família i menors

13/03/2019
La Secció de Dret Matrimonial i de Família de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Mòdul IV del Curs de Dret Matrimonial i de Família, que abordarà els procediments d’execució de família i menors. Les classes es duran a terme a la 8a planta de la seu col·legial (Mallorca, 283) del 27 de maig al 17 de juny de 2019.
Ja et pots apuntar al Mòdul IV del Curs de Dret Matrimonial i de Família sobre els procediments d’execució de família i menors

Impartit per professionals del Dret Matrimonial i de Família, aquest mòdul està pensat per aquells advocats i advocades que busquin especialitzar-se en els procediments d’execució família i menors.

Les classes tractaran continguts com el reconeixement i l’execució de sentències estrangeres a Espanya i viceversa, amb el reconeixement de sentències espanyoles a la UE; l’execució provisional i l’execució relativa a mesures relatives als fills menors i als aliments, el reconeixement i execució de les despeses extraordinàries, l’execució dinerària en Dret de Família, l’execució no dinerària i l’execució de resolucions dictades en els procediments de família i menors, incloent les parts, els títols que porten aparellada l’execució, el requeriment de pagament i termini d’espera, la demanda, requisits, documents i decrets; i l’esbrinament patrimonial de l’executat a través del Punt Neutre Judicial.

El Mòdul IV del Curs de Dret Matrimonial i de Família s’impartirà els dilluns i els dimecres en horari de 19 a 21 hores.

Més informació i inscripcions.

Contactes