Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Apunta’t al Mòdul V del Màster en Dret Fiscal de l’ICAB, dedicat als impostos especials i locals

20/02/2019
La proposta formativa començarà el 29 de maig i finalitzarà el 10 de juliol de 2019. Matrícula oberta!
Apunta’t al Mòdul V del Màster en Dret Fiscal de l’ICAB, dedicat als impostos especials i locals

El Mòdul V tractarà l’impost sobre les successions i donacions, amb temàtiques concretes com ara normes estatals i autonòmiques, fet imposable i subjectes, quantificació, meritació i prescripció, fiscalitat de l’empresa familiar, assegurances de vida i donacions; i l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, on els inscrits aprendran sobre les tres modalitats de l’impost –transmissions patrimonials oneroses, actes jurídics documentats i operacions societàries–, les operacions més comunes i els principals problemes pràctics.

Aquests continguts seran impartits per M. Cristina Arranz Martí, advocada i tècnica superior del servei d’atenció al contribuent, i Josep Antoni Cuervo Tejero, subinspector coordinador de l’oficina tècnica de la Inspecció Territorial a Barcelona de l’Agència Tributària de Catalunya.

El Mòdul V del Màster en Dret Fiscal s’impartirà els dilluns i els dimecres de 18 a 21 hores a les aules de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i forma part del Màster en Dret Fiscal (que es pot cursar complet o per mòduls).

El Màster en Dret Fiscal (i també aquest Mòdul individual) està dirigit a professionals en exercici (Llicenciats/Graduats en Dret, Economia, Empresarials o assessors fiscals) que busquin especialitzar-se en Dret Fiscal.

Per a més informació sobre aquest Mòdul, contacteu amb l’Àrea de Formació de l’ICAB o feu clic aquí.

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat