Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Sopar de Gala i Ball de Sant Raimon 2019 el 15 de febrer. ENTRADES EXHAURIDES

24/01/2019
L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) acollirà el divendres 15 de febrer de 2019, a les 9 del vespre, el tradicional Sopar de Sant Raimon de Penyafort que organitza el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB). Compra les teves entrades abans del 10 de febrer!
Sopar de Gala i Ball de Sant Raimon 2019 el 15 de febrer. ENTRADES EXHAURIDES

El Sopar de Gala, amb els/les comensals asseguts/des al voltant de la taula, permetrà compartir converses i intercanviar impressions amb tranquil·litat.

L’objectiu és convertir aquest Sopar de Gala de Sant Raimon, a Montjuïc, en un espai de trobada on els advocats i advocades de Barcelona que ho desitgin puguin compartir experiències i interessos comuns.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Les taules tenen una capacitat per a 10 persones.

Hi haurà un servei llançadora de transport amb autocars des de:

– L’ICAB (cantonada Palauet) fins al l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, des de les 20.15 fins a les 21.30h
– L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya fins a l’ICAB (cantonada Palauet), des de les 23.45 fins a les 04:30h

VENDA D’ENTRADES ON-LINE

Dress Code: GALA

Preu entrada: 65,00€ IVA inclòs

  • Taula SENCERA (mínim de 8 i màxim 10 persones). Taula formada per un despatx o un grup de companys/es que volen seure junts.
  • Entrada INDIVIDUAL o GRUPS fins a 7 persones (mínim de 1 i màxim 7 persones). L’organització, quan faci el sitting del sopar, us ajuntarà amb altres companys/es en taules de 10 persones.

       Com realitzar la compra de les entrades:

  1. En un únic procés de compra de diverses entrades juntes.
  2. En diversos processos de compra utilitzant un codi Localitzador. Els grups han de compartir el mateix codi localitzador. Si voleu fer un grup i comprar les entrades per separat heu d’utilitzar el codi Localitzador de l’entrada que ha rebut per e-mail la primera persona del grup que hagi realitzat la compra per tal que l’organització us ajunti a la mateixa taula quan faci el sitting. Cada codi Localitzador només es podrà utilitzar per a 10 entrades.

>>> ENTRADES EXHAURIDES

* El TERMINI DE VENDA D’ENTRADES FINALITZARÀ EL DIA 10 DE FEBRER DE 2019.

INFORMACIÓ I CONTACTE SOBRE EL SOPAR DE GALA

Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) – c/ Mallorca, 283 – 2a planta

E-mail de contacte: srp@icab.cat

Telf. de contacte: 93 601 12 09

POLÍTICA DE REEMBORSAMENT

Reemborsaments fins a 7 dies abans de l’esdeveniment

Documents