Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Reial Decret Llei 24/2018, de 21 de desembre, pel qual s'aproven mesures urgents en matèria de retribucions en l'àmbit del sector públic (BOE de 27 de desembre de 2018)

28/01/2019
Entrada en vigor: 28/12/2018.

El contingut del R.D. Llei dóna compliment als acords amb les organitzacions sindicals en matèria retributiva, assolits en el marc del II Acord per a la millora de l'ocupació pública i les condicions de treball, signat pel Govern d'Espanya i les organitzacions sindicals CCOO, UGT, i CSIF.

L'Acord estableix un marc plurianual que s'estén entre els anys 2018 al 2020, en què es preveu un increment salarial fix, més un percentatge addicional d'increment lligat al creixement de l'economia, que han de recollir les successives lleis de pressupostos generals de l'Estat .

Com la pròrroga automàtica dels pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2019 porta aparellada la impossibilitat de fer efectiu l'increment de les retribucions del personal al servei del sector públic amb efectes des del 1 de gener de 2019, s'aprova aquesta norma, que trasllada a les administracions autonòmiques i locals, per la seva pròpia normativa pressupostària, els criteris d'increment retributiu per a l'exercici 2019.

La norma aborda els aspectes sobre la gestió dels pressupostos docents, despeses de personal al servei del sector públic i règims de retribucions públiques (de funcionaris i personal laboral).

[NORMATIVA APROVADA. LLEIS DE LES CORTS GENERALS]

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302