Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Altres Cursos

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona posa a disposició dels seus col·legiats i col·legiades 100 codis de descompte per valor d’un 40% sobre el preu d’inscripció al XII Congrés Nacional de l'Advocacia a Valladolid

26/03/2019
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) vol promocionar el XII Congrés Nacional de l'Advocacia (2019), que se celebrarà del 9 a l'11 de maig de 2019 a Valladolid, amb el lema 'Vam ser present, som futur'. Per això, del 26 de març al 3 de maig, els primers 100 col·legiats/des de Barcelona que ho sol·licitin, disposaran d’un codi d’un 40% de descompte sobre el preu d’inscripció.
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona posa a disposició dels seus col·legiats i col·legiades 100 codis de descompte per valor d’un 40% sobre el preu d’inscripció al XII Congrés Nacional de l'Advocacia a Valladolid

Notícies relacionades

El codi descompte s’ha de sol·licitar per e-mail a mmonserrate@icab.cat (limitat a les 100 primeres peticions).  

El programa del Congrés de Valladolid, organitzat pel Consejo General de la Abogacía Española (CGAE), presenta més de 120 ponències i tallers sobre transformacions socials i tecnològiques; advocacia emprenedora; defensar avui llibertats i drets; gestió eficaç de despatxos; noves pràctiques professionals; regulació professional i supervisió.

Els/les participants podran seleccionar les activitats a les quals els agradaria assistir i generar la seva pròpia agenda/programa a mida.

En paral·lel, hi haurà una Fira de Tecnologia del sector jurídic, així com un hackathon legal amb un concurs d'aplicacions tecnològiques al servei del Dret.

Per a més informació, visiteu el web del Congrés:  www.congresoabogacia.es

OFERTA ESTUDIANTS (NOMÉS DIJOUS 9 DE MAIG)

D'altra banda, els estudiants de Dret, Doble Grau i del Màster d'Accés a l'Advocacia podran accedir únicament el dia 9 de maig al XII Congrés de Valladolid, a un preu únic de 20 euros. Aquest tipus d'inscripció inclou documentació, dinar de feina, cafès; i no inclou sopar.

En cas de complir el requisit d'estudiant, és imprescindible enviar una còpia del carnet d'estudiant o una còpia de la matrícula del curs actual al correu: secretariatecnica@congresoabogacia.es

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat