Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Grup de l'Advocacia Jove (GAJ Barcelona)

NOTA DE PREMSA: Obertes les inscripcions de la 5a edició del Mentoring, una iniciativa per a la jove advocacia barcelonina que comença a exercir

04/10/2018
El Mentoring busca resoldre dubtes sobre dret Laboral, Família, Penal, Civil i Transformació Digital, una novetat d’aquesta edició.
NOTA DE PREMSA: Obertes les inscripcions de la 5a edició del Mentoring, una iniciativa per a la jove advocacia barcelonina que comença a exercir

Barcelona, 4 d’octubre de 2018. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) inicia per cinquè any consecutiu el Mentoring, un projecte orientat als advocats i advocades que s’inicien en la professió.

Segons Pol Olivet, president del Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona, el Mentoring "és una iniciativa pionera del GAJ Barcelona que s'ha consolidat al llarg dels anys, a través de la qual advocats sèniors poden ajudar i aconsellar als advocats joves respecte a dubtes, qüestions tècniques, assumptes o necessitats habituals del seu dia a dia en l'exercici de la professió".

Per poder inscriure’s al Mentoring cal ser advocat o advocada exercent amb menys de set anys d’exercici i ser agrupat o agrupada del GAJ (Grup de l’Advocacia Jove).

Com funciona el Mentoring?

El Mentoring és un treball de cooperació col·lectiva, que es desenvolupa a través de reunions o sessions en grup, supervisades per un mentor o mentora, en les quals els usuaris exposen els dubtes que tenen respecte una matèria concreta del Dret.

El mentor o mentora determina el tema a tractar en la primera sessió, mentre que a la resta de sessions els temes seran pactats entre col·legiats i supervisors, segons els interessos i necessitats dels assistents.

La cinquena edició del Mentoring tindrà una durada de 8 mesos, d’octubre de 2018 fins al maig de 2019. Les sessions es realitzaran de forma mensual en horari de 14h a 16h.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat