Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Celebració de judicis ràpids a Barcelona

07/01/2019
Mesures de reforç
Celebració de judicis ràpids a Barcelona

Us informem que, per part de la Sala de Govern del TSJC, el passat dia 4 de desembre es va aprovar un pla de reforç pels Jutjats Penals de Barcelona adreçat a la celebració de judicis ràpids per tal de millorar el temps de pendència entre la data de fets i l'enjudiciament que actualment està en tramitació per l’aprovació per part del Ministeri de Justícia.

En aquest sentit, la previsió és que el reforç serà desenvolupat per un/a jutge d'adscripció territorial que celebrarà judicis ràpids els dilluns, dimecres i dijous hàbils des del dia 21 de gener fins el 26 de juliol de 2019 a la sala 115 de la Ciutat de la Justícia. Tanmateix, el nombre de judicis ràpids a celebrar pels penals sentenciadors de Barcelona s'incrementarà en dates properes.  Aquestes mesures de reforç podran provocar, en alguns supòsits, que siguin convocats a judicis ràpids en unes dates més properes als últims assenyalaments rebuts atés que no està previst modificar les dates de judici ja assenyalades. 
 

Contactes