Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Pla Igualtat

L’ICAB recull en un vídeo l’experiència de dones advocades amb més de 50 anys de col·legiació

08/01/2019
Dins de la campanya  'Advocacia Barcelonina, #talentfemení, s’ha enregistrat un vídeo en què dones advocades col·legiades de l’ICAB rememoren les seves experiències professionals a través d’una entrevista dirigida.
L’ICAB recull en un vídeo l’experiència de dones advocades amb més de 50 anys de col·legiació

Quatre companyes advocades de l’ICAB, Alegria Borràs, Montserrat Serrallonga, Clara Jori i Carmen Défoin -totes elles amb  més de 50 anys de col·legiació- expliquen en quin moment de la seva vida van decidir que volien ser advocades; quines vivències recorden de la seva etapa universitària i com imaginen l’exercici de l’Advocacia en el futur.

Aquesta acció, que es fa pública el 8 de gener de 2019, dóna resposta a la fita 12 del Pla d’Igualtat de l’ICAB, que fomenta la celebració d’actes i campanyes en defensa de la igualtat de gènere.

Vídeos com aquest fan possible la visualització del talent femení de les professionals advocades que han obert camí en el món del Dret.  La presència de dones professionals és major any rere any, i cada cop hi ha més dones que homes que es titulen a les Facultats.

#CadaDiaÉs8deMarç