Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Presentació del llibre: 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica'

26/02/2019
El dimecres 27 de febrer de 2019, a les 19 h, a la 8a planta de l’ICAB (Mallorca, 283) tindrà lloc la presentació del llibre: 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica', els autors del qual són Federico Adán, Martí Batllori, Joan Corominas, José María Fernández Seijo, Yvonne Pavia i Francesc-Xavier Rafí i que ha estat editat per vLex.
Presentació del llibre: 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica'

Jesús Sánchez, secretari de l’ICAB junt amb quatre dels sis autors, Federico Adán, Martí Batllori, Yvonne Pavia i Francesc-Xavier Rafí, presentaran breument el llibre.

La Llei de la Segona Oportunitat va entrar en vigor el 2015, i tot i tenir mancances i seguir treballant per a la seva reforma, és una eina útil per donar solució a situacions greus de sobreendeutament, d'insolvència, que impedeixen que moltes famílies puguin portar una vida digna , per trobar-se en situacions d'embargaments i de constant angoixa per no poder fer front als deutes. El llibre: 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica' pretén donar resposta als problemes processals i substantius que han anat sorgint des de l'aplicació de la llei.

A continuació tindrà lloc la conferència: 'Qüestions rellevants al projecte de tramitació especial del concurs consecutiu sense massa, redactat pels jutges mercantils de Barcelona, especialitzats en la matèria, i del Jutjat de 1a Instància núm. 50 Barcelona', càrrec dels  ponents: Raúl García Orejudo. Magistrat del Jutjat del Mercantil 7 de Barcelona i Miguel Ángel Chamorro González. Magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 50 de Barcelona. Presenten i moderen: Jesús Sánchez García. Secretari de l'ICAB i Yvonne Pavia Lalauze, Diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.

Contactes