Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nou Màster ICAB en Dret de Família i Successions

03/07/2017
L’objectiu principal del Màster en Dret de Família i Successions que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza per al curs 2017-2018 és la formació pràctica de l’advocat, per dotar-lo dels millors coneixements i recursos en l’aplicació pràctica d’aquesta especialitat, tant si exerceix com a advocat, com si té relació professional amb altres àmbits (mediació, serveis socials o adopcions, entre d’altres).
Nou Màster ICAB en Dret de Família i Successions

La metodologia emprada és la casuística pràctica per tal de consolidar el coneixement dels mètodes i procediments més adequats que es poden aplicar a cada supòsit. Es treballen casos reals a classe. 

El Màster s’adreça no només a Llicenciats o Graduats en Dret i advocats, sinó també a altres titulats universitaris que vulguin completar la seva formació superior amb la pràctica professional del Dret de Família.

El quadre docent està format per advocats en exercici, jutges i magistrats i per professorat universitari.

Les classes es desenvoluparan a la seu del Col·legi de l’Advocacia del 2 d’octubre de 2017 al 4 de juliol de 2018 en horari de tardes, de dilluns i dimecres de 18 a 21 hores.

Per a més informació i matrícula, visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat