Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Sistema e-Justícia. Canvis en les presentacions de les terceries

12/02/2019
En relació a la presentació de sol·licituds telemàtiques de terceries, us informem que a partir del 18 de febrer de 2019 s’elimina la classe de registre: 10299-Terceries.
Sistema e-Justícia. Canvis en les presentacions de les terceries

Les Terceries, que no dimanin d’una execució judicial, seran presentades com a sol.licituds telemàtiques (TTA) amb la classe de registre 10701-Judici verbal (altres supòsits). Seran repartides aleatòriament entre les unitats de gestió (Jutjats / UPSD).

 Les Terceries que dimanin d’una execució judicial seran presentades directament a l’òrgan judicial que tramita l’execució per RED (registre d’escrits). Es tramitarà com a peça (incident) i s’haurà de presentar com a escrit dirigit a l’òrgan judicial que tramita l’execució. En el cas que un professional, per error, presenti una d’aquestes Terceries per TTA, el Registre retornarà aquesta sol•licitud telemàtica tot indicant al professional que ha de ser presentada per RED.

Contactes