Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Ja disponible en PDF el núm. 319 de la revista 'Món Jurídic'

19/11/2018
El número 319 de la revista del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) -corresponent als mesos d'octubre i novembre de 2018- s'inaugura aquest cop amb una profunda reflexió sobre el futur de l'advocacia: 'em trobaré algun dia un robot assegut a la meva cadira?'.
Ja disponible en PDF el núm. 319 de la revista 'Món Jurídic'

Aquest número, el 319, atorga especial atenció a la Transformació Digital en relació als reptes i oportunitats que brinda a l'advocacia. En aquest sentit, l'ICAB ha entrevistat col·legiats i professionals de prestigi per conèixer l'opinió al respecte, entre els quals es troben Victoria Ortega, presidenta del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE), i Pedro País de Almeida, president de la Unió Internacional d'Advocats (UIA).

També inclou articles -redactats pels propis col·legiats- sobre temes d'actualitat jurídica: el blockchain, la seguretat privada, l'ocupació il·legal d'habitatges i el delicte d'estafa, entre altres.

La revista Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) amb l'objectiu de ser un mitjà informatiu i d'expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l'intercanvi d'impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món Jurídic a través del cercador de la revista. Podeu fer la cerca per text lliure, autor, títol de l'article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat