Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions

Ja et pots inscriure al Mòdul II del Curs de Dret Matrimonial i de Família sobre els procediments de ruptura davant la crisi de parella

22/02/2019
La Secció de Dret Matrimonial i de Família de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Mòdul II del Curs de Dret Matrimonial i de Família, que abordarà els procediments de ruptura davant la crisi de parella. Les classes es duran a terme a la 8a planta de la seu col·legial (Mallorca, 283) del 6 de març al 6 de maig de 2019.
Ja et pots inscriure al Mòdul II del Curs de Dret Matrimonial i de Família sobre els procediments de ruptura davant la crisi de parella

Impartit per professionals del Dret Matrimonial i de Família, el mòdul II del curs està dirigit als advocats i advocades que busquin especialitzar-se en els procediments de ruptura.

A les classes es tractaran continguts com el divorci i la separació de comú acord, les mesures provisionals prèvies i coetànies a la demanda contenciosa, el procediment contenciós, la modificació de mesures definitives, la violència de gènere (Llei 1/2004) i les mesures de caràcter civil-familiar, els recursos en els procediments contenciosos, la resolució alternativa de conflictes en el Dret de Família, capítols matrimonials i pactes en previsió de la ruptura, el procediment per a la liquidació del règim econòmic matrimonial, el divorci notarial o els procediments de Jurisdicció voluntària en matèria de família.

El Mòdul II del Curs de Dret Matrimonial i de Família s’impartirà els dilluns i els dimecres en horari de 19 a 21 hores.

Més informació i inscripcions.

Contactes