Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

La Formació Especialitzada de l’ICAB posa en marxa el Mòdul II del Màster en Dret Fiscal, dedicat a l'IRPF

23/10/2018
Els estudis començaran el 28 de novembre de 2018 i finalitzaran el 6 de febrer de 2019. El Mòdul II estudiarà l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i la matrícula està oberta!
La Formació Especialitzada de l’ICAB posa en marxa el Mòdul II del Màster en Dret Fiscal, dedicat a l'IRPF

Les matèries a tractar al llarg del Mòdul II són les normes estatals i autonòmiques de les fonts; el fet imposable, les exempcions i no subjeccions; la quantificació (tant la base imposable com la liquidable); la tributació de la família, mínims, reduccions i tributació conjunta; i gestió i obligacions formals.

Les classes es realitzaran a mans d’Àngels Postils Lanfranco, advocada, i d’Artur Gasch Brosa, cap d’Equip de la Unitat Regional d’Actuacions Especials de la Dependència Regional de Recaptació de l'AEAT de Catalunya.

El Mòdul II del Màster en Dret Fiscal s’impartirà els dilluns i dimecres de 18 a 21h a les aules de l’ICAB. Aquest Màster es pot cursar de forma completa o bé per mòduls individuals, i està dirigit a professionals del Dret, Economia, Empresarials o assessors que desitgin una formació especialitzada en Dret Fiscal.

Si voleu saber més sobre aquest Mòdul, podeu contactar amb l’Àrea de Formació de l’ICAB o fer clic aquí.

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat