Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió de Normativa › Secció de Dret Fiscal i Financer

Conferència: 'Novetats jurisprudencials i legislatives en relació amb l'Impost sobre Actes Jurídics Documentats (IAJD)'

09/11/2018
La Comissió de Normativa del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, juntament amb la Secció de Fiscal, han cregut oportú organitzar aquesta conferència per al proper 29 de novembre de 2018.
Conferència: 'Novetats jurisprudencials i legislatives en relació amb l'Impost sobre Actes Jurídics Documentats (IAJD)'

Hi intervindran experts -tant jutges de l'ordre contenciós i civil, com advocats/des especialistes en Dret Fiscal- que ens podran il·lustrar sobre la matèria. En concret, Monserrat Figuera Lluch, magistrada de la Secció 2a de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya; Miguel Ángel Chamorro González, magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 50 de Barcelona; y Rafael Arnaiz Ramos, director del Servei d'Estudis del Deganat dels Registradors de Catalunya i Registrador de la Propietat de Barcelona núm. 7.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay.

Moderaran Jesús Sánchez Garcia, advocat i secretari de l’ICAB, i Cristina Vallejo Ros, advocada i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB.

Contactes