Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Inscripcions obertes per al curs teòric-pràctic d'Anàlisi d'Estats Financers

09/10/2018
Del 18 d'octubre al 18 de desembre de 2018 s'impartirà a la seu de l'ICAB un curs teòric-pràctic d'Anàlisi d'Estats Financers, organitzat per les Comissions d'Advocats Sèniors i Cultura del Col·legi.
Inscripcions obertes per al curs teòric-pràctic d'Anàlisi d'Estats Financers

Cada dimarts i dijous, de 18h a 20h, el Col·legi d'Advocacia de Barcelona (ICAB) ofereix un curs per conèixer en profunditat el procés comptable a través de sessions teòriques i també aplicades. En total, setze classes, de les quals vuit són pràctiques -tant manuals com amb Excel-.

El Pla General Comptable, els diferents tipus de balanços i ràtios, i la interpretació dels mateixos són alguns dels camps que s'impartiran durant el curs, així com el crèdit teòric de l'empresa i el càlcul d'existències finals.

El ponent serà Joan Sardà Sampietro, actualment membre de la Comissió d'Advocats Sèniors de l'ICAB i tècnic mercantil i analista d'Estats Financers.

El curs tindrà lloc a l'aula 71, 7a planta de la seu de l'ICAB (carrer Mallorca, 283). Matrícula oberta!

Contactes