Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Nou curs e-Learning sobre Arrendaments Urbans

22/03/2019
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició de curs e-Learning sobre Arrendaments Urbans, que s’impartirà on-line del 6 de maig al 28 de juny de 2019.
FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Nou curs e-Learning sobre Arrendaments Urbans

Matrícula oberta!

L’actualitat mana, per la qual cosa des de l’ICAB s’ha vist la necessitat d’obrir una nova edició per actualitzar tant els aspectes de Dret substantiu de la Llei especial d’Arrendaments Urbans (LAU) com les especialitats en Dret processal en matèria arrendatícia.

D’aquesta manera, el curs s’impartirà segons les darreres novetats legislatives del RDL 7/2019, de 1 de març, de mesures urgents en matèria d’habitatge i lloguer i del RDL 5/2019, de 5 de març, de mesures urgents per a millorar l’accés a l’habitatge.

La proposta formativa és de caire pràctic, de manera que l’alumne viurà en primera persona la casuística dels tribunals i les principals problemàtiques que se’n poden presentar. Així, en finalitzar la formació, haurà adquirit les eines jurídiques necessàries per a convertir-se en un especialista en la matèria i assessorar el client amb solvència.

El consultor serà Alejandro Fuentes-Lojo Lastres, un dels grans experts en la matèria.

QUÈ ÉS E-LEARNING ICAB?

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat  amb una finalitat formativa i que se serveix de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet.

Amb aquest model d’aprenentatge, que combina la formació a distància amb alguna sessió presencial, es vol donar possibilitats de formació a totes aquelles persones que pels motius que sigui, no puguin desplaçar-se fins les aules de l’ICAB.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Departament de Formació del Col·legi o enviar un e-mail a elearning@icab.cat

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat