Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Cultura / Seccions › Secció de Dret del Consum

Inscripcions obertes per al II Congrés de Consum de l’Advocacia

19/02/2019
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), el Ilustre Colegio de Abogados de Madrid i la Asociación Española de Derecho del Consumo obren les inscripcions per al II Congrés de Consum de l’Advocacia, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de març de 2019 a la 8a planta de l’ICAB.
Inscripcions obertes per al II Congrés de Consum de l’Advocacia

Les ponències del Congrés estaran impartides per professionals de l’advocacia de tot l’Estat sota una perspectiva del consum. Així, el congrés està adreçat als mateixos professionals que busquin conèixer més sobre el consumidor i els aspectes jurídics que l’envolten. Durant el congrés es lliurarà el Premi a la Protecció del Consumidor.

El II Congrés de Consum de l’Advocacia comptarà amb ponències sobre la resolució extrajudicial del conflicte en matèria de contractació financera, la defensa de la competència i protecció dels consumidors i noves vies d’intervenció, els aspectes processals de la nova llei de contractes immobiliaris, el tancament de negoci i contractes vinculats, les pautes per a la defensa de l’afectat, el mercat de les targetes de crèdit, els requisits formals en la contractació electrònica amb consumidors, les accions del banc popular, el valor de la transparència, la fiscalia i la protecció del consumidor, els incompliments i deures generats en la contractació telefònica, l’anàlisi d’un supòsit pràctic amb redacció de documents i la defensa eficaç de l’usuari de transport aeri.

Més informació i inscripcions on-line aquí.

Contactes