Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària per al 3 d'abril de 2019

05/03/2019
De conformitat amb el que disposen els articles 56è, 57è i 59è dels Estatuts de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió ordinària de 5 de març de 2019, ha acordat la convocatòria d’Assemblea General Ordinària per al 3 d’abril de 2019, a les 13.00 h, al Saló d’Actes del Col·legi
Convocatòria d'Assemblea General Ordinària per al 3 d'abril de 2019

Notícies relacionades

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

ORDRE DEL DIA

Primer.- Examen i aprovació, si escau, de la gestió anual de la Junta de Govern, la memòria d’activitats, els estats financers i la liquidació del pressupost corresponents a l’exercici 2018.

Segon.- Examen i aprovació, si escau, del pressupost ordinari de la Corporació i de les quotes col·legials per a l’exercici 2019.

Tercer.- Informe sobre les activitats i actuacions del defensor de la persona col·legiada durant el 2018.

Quart.- Nomenament de tres persones interventores, entre les assistents a l’Assemblea, per a l’aprovació i la signatura de l’acta.

L’assemblea es podrà seguir per videostreaming en directe a través de la pàgina web col·legial.

Es convoca totes les persones col·legiades.

Barcelona, 5 de març de 2019

El secretari

Jesús Sánchez García

Nota: D’acord amb l’article 59è dels Estatuts col·legials, la documentació relativa a l’Assemblea General Ordinària estarà a disposició de les persones col·legiades a la Secretaria de la Corporació (c/ Mallorca, 283, 2a planta, Pati de Columnes). Igualment, pot consultar-se a la pàgina web del Col·legi (www.icab.cat).

Fins al 14 de març de 2019 es podran presentar propostes o esmenes signades com a mínim, per cinquanta persones col·legiades, amb els requisits establerts a l’article 60è dels Estatuts col·legials. Fins al 19 de març de 2019 les persones col·legiades podran presentar peticions escrites d’informació referides als assumptes de l’ordre del dia (article 61è dels Estatuts col·legials).

Les propostes o esmenes i les peticions escrites d’informació es podran presentar davant del Registre General de l’ICAB (c/ Mallorca, 283, planta baixa, horari de 9.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres) o per correu electrònic a l’adreça assemblea@icab.cat

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Secretaria de Junta de Govern
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat