Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › SolidarICAB

SOLIDARICAB: Projecte 'SupporTEA Entredogs New Life'

30/10/2018
Associació Asperger New Life.
SOLIDARICAB: Projecte 'SupporTEA Entredogs New Life'

L'Associació Asperger New Life ha iniciat, al costat de Entrelazadogs, el projecte "SupporTEA Entredogs New Life", amb l'objectiu de proporcionar sessions de teràpia grupal assistida amb gossos per a nens, adolescents i joves amb TEA d'alt funcionament.

La Teràpia Assistida amb gossos és una teràpia de suport que busca obtenir principalment una millora en aquelles habilitats que es troben afectades en les persones amb autisme.

En aquestes sessions s'utilitza la presència de l'animal com a nexe d'unió entre el personal terapeuta i les persones participants, amb la finalitat principal d'adquirir, desenvolupar i potenciar estratègies emocionals per millorar la seva qualitat de vida, afavorir el creixement i desenvolupament personal i l'adaptació a l'entorn, no només en el present sinó també en el futur.

Per mitjà d'aquest programa, es pretén ajudar a aquests i aquestes joves a integrar la consciència emocional i a desenvolupar i potenciar habilitats socials a través del vincle que s'estableix entre l'ésser humà i el gos, buscant millorar la seva qualitat de vida i potenciar la seva pròpia autonomia.

Per a més informació:

http://www.aspergernewlife.org

info@aspergernewlife.org