Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea

Inscripcions obertes per al Curs de Litigació Internacional

04/12/2018
La Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs de Litigació Internacional, que s'impartirà a la seu col·legial del 7 de gener al 20 de febrer de 2019.
Inscripcions obertes per al Curs de Litigació Internacional

Un curs de 25 hores de formació teòrica i pràctica, dirigit a totes aquelles persones interessades en el Dret Internacional i els sistemes alternatius de resolució de conflictes.

Sota la docència d'advocats i advocades experts en Dret Internacional, adquiriràs els coneixements bàsics de diferents àrees del Dret Internacional, els procediments que impliquen el litigi internacional i l'esquema de l'arbitratge transfronterer. De forma complementària, el Curs compta amb tallers pràctics per aplicar els coneixements teòrics.

Mitjançant el Curs de Litigació Internacional aprendràs a obtenir proves a l'estranger, els procediments concursals transfronterers i el procés europeu d'escassa quantia, entre d'altres.

El curs s'impartirà els dilluns i dimecres, de 19h a 21h, a l'aula 64 de la seu col·legial (6a planta, Mallorca 283).

Contactes