Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Secció de Dret Civil

Inscripcions obertes per al Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2015, de 10 de maig, del Llibre Cinquè del Codi Civil de Catalunya

11/12/2018
La Secció de Dret Civil del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ja ha obert les inscripcions on-line per al curs especialitzat en Propietat Horitzontal. S'impartirà del 15 de gener al 14 de març de 2019, els dimarts i dijous a la tarda, a la seu col·legial.
Inscripcions obertes per al Curs sobre Propietat Horitzontal a la Llei 5/2015, de 10 de maig, del Llibre Cinquè del Codi Civil de Catalunya

La modificació del Llibre V del CCCat fa imprescindible abordar el règim de propietat horitzontal amb totes les seves reformes. Per això hem concebut aquest curs dotant-lo de ponents d'alt nivell coneixedors de la matèria i en contacte directe amb el vessant pràctic.

Així, aprendràs els coneixements bàsics de la Propietat Immobiliària, com la configuració de la Comunitat de Propietaris i el Registre de la Propietat, per després aprofundir en la matèria de forma entenedora.

Les reclamacions per vicis de construcció, la propietat horitzontal complexa i per parcel·les i les accions judicials, així com l'arbitratge i la mediació, són alguns dels temes que s'impartiran durant el curs.

Contactes