Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: Tramitació d’Informes Pericials per l’IMELEC

05/02/2019
Us informem que en data 30 de gener s’ha realitzat una reunió amb la Direcció i la Gerència de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya per part dels representants de la Craj a fi de millorar les possibles incidències i demores en la tramitació dels informes pericials previstos conforme a l’article 7.5 del Real Decret Legislatiu 8/2004, de 29 d’octubre, sobre responsabilitat civil i assegurances en vehicles a motor.
La CRAJ informa: Tramitació d’Informes Pericials per l’IMELEC

En aquest sentit, i per tal de facilitar que hi hagi la màxima agilitat de l’Institut, en la tramitació dels informes pericials esmentats, us recordem que per tal de sol·licitar-los és necessari aportar:

1. El formulari oficial de sol·licitud de la pericial. En el camp “asseguradora” del mateix s’ha de fer constar la Companyia responsable del sinistre, en cap cas l’asseguradora del lesionat. Adjunt trobareu el formulari oficial.

2. L’oferta motivada efectuada per la Companyia asseguradora  responsable del sinistre. No es tracta de les respostes motivades que puguin rebre de les Companyies sinó de l’oferta motivada.

3. Tots els informe mèdics corresponents al sinistre de que es disposi.

Tanmateix us recordem que, conforme a l’article 12.3 del Reial Decret 1148/2015, de 18 de desembre, el termini per a formular aclariments per part del perjudicat o la companyia asseguradora sobre algun extrem que s’hagi demanat i no s’hagi resolt amb claretat, és de 7 dies hàbils des de la data de la recepció de l’informe pericial. 

En el cas que tingueu peticions d’informes en tramitació davant l’Institut durant un termini superior a tres mesos i no hagueu rebut comunicació, us podeu dirigir a la Craj per tal que realitzem una gestió al respecte (craj@icab.cat).

Documents

Contactes