Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Departament Internacional ICAB

L’ICAB i ACCIÓ col·laboren per impulsar la internacionalització de les empreses del sector jurídic

28/03/2019
Ambdós organismes han signat un acord de col·laboració per intercanviar informació sobre la presència empresarial en mercats exteriors, organitzar jornades de formació per detectar oportunitats de negoci i per participar en missions empresarials i fires arreu del món
L’ICAB i ACCIÓ col·laboren per impulsar la internacionalització de les empreses del sector jurídic

La degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, i el conseller delegat d’ACCIÓ (Agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement), Joan Romero, i , han signat el document, que preveu la col·laboració entre ambdues entitats en l’intercanvi d’informació sobre la presència empresarial en mercats exteriors–principalment de l’àmbit jurídic-, així com la celebració de jornades de formació per detectar oportunitats de negoci al món i l’organització de missions empresarials i fires.

D’aquesta manera, ACCIÓ posarà a disposició de l’ICAB els seus programes i instruments d’impuls a la internacionalització, així com la seva xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions, des d’on es dissenyaran plans d’actuació específics per a cada mercat.

Contactes