Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Ja disponible en PDF el núm. 320 de la revista ‘Món Jurídic’

15/02/2019
El número 320 de la revista del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) –corresponent als mesos de desembre de 2018 i gener de 2019 i amb una imatge del Palauet Casades nevat a la portada– ja es pot consultar en format PDF al web col·legial.
Ja disponible en PDF el núm. 320 de la revista ‘Món Jurídic’

Aquest número recull l’acte d’inauguració del nou centre ADR de resolució alternativa de conflictes i la finalització de la campanya ‘Cada dia és 8 de març’ el proper mes de març.

A més, en el mateix sentit del compromís, l’ICAB ha entrevistat Julián Sánchez Melgar, ex-fiscal general de l’estat, i Assumpció Puig i Hors, degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i primera dona en ocupar aquest càrrec.

Aquest Món Jurídic també inclou articles sobre l’actualitat jurídica redactats pels propis colegiats i colegiades. Aquest cop, amb temes tan interessants com el benefici del coaching per a l’advocacia, la interpretació del concepte d’explotació sexual al codi penal, l’incipient big data en l’àmbit sanitari o una anàlisi crítica de l’aplicació pràctica de la presó provisional.

La revista Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) amb l’objectiu de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu dirigir els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món Jurídic a través del buscador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure, autor, títol de l’article, data i secció.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat