Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Edició especial de 'Practicum contratos mercantiles'

14/01/2019
La Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb l'editorial Thomson Reuters Aranzadi, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada de 'Practicum contratos mercantiles'. Reserves fins al 20 de febrer de 2019 a les 24h.
Edició especial de 'Practicum contratos mercantiles'

Obra de consulta ràpida i senzilla, que orienta i dona resposta als problemes del dia a dia del professional, amb un enfocament eminentment pràctic en matèria de contractació mercantil.

Edició  Juliol 2018. Actualització PROVIEW

Enquadernació rústica.

1067 pàgines

Mida 17 x 24 cm

Descripció:

 • Tota la informació jurídica, rigorosament actualitzada, necessària per al maneig de la tramitació d'un amplíssim ventall de contractes mercantils, posant especial èmfasi en els requisits de formalització i els drets i deures de les parts involucrades en els mateixos.
 • Es tracten els contractes més nous com l'outsourcing o aliança d'empreses, els contractes en els quals una de les parts és un banc a la llum de les últimes normatives regulatòries del sector, però també contractes "tradicionals" com la compravenda o els arrendaments, però incorporant en aquests també aspectes nous com les vendes a distància i els aspectes internacionals, fonamentals en un món globalitzat.
 • Ofereix solucions pràctiques fonamentades, no només en la normativa mercantil aplicable, també atenent a la jurisprudència d'interès, i aclarint els aspectes més complexos mitjançant casos pràctics, formularis il·lustratius i un complet índex analític que permet trobar qualsevol concepte de forma àgil i ràpida.

Reserves fins al 20 de febrer a les 24h

La producció i distribució d’aquestes edicions limitades es farà a finals del mes de febrer.

El servei inclou l’enviament gratuït de les esmentades obres al domicili.

Preu de l’obra amb IVA inclòs: 36.98€

 

>>> ENLLAÇ DE RESERVES

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Biblioteca
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat