Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Pla Igualtat

Fem visible que som el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona!

08/08/2018
En el marc de la campanya Cada dia és 8 de març del Pla d’Igualtat, aquest 8 d’agost de 2018 l’ICAB adequa els elements distintius de la seu col·legial a la denominació inclusiva.
Fem visible que som el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona!

Els actuals Estatuts del Col·legi, en vigor des del 7 de maig de 2015, inclouen una nova denominació de la Corporació –la d’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona- amb vocació inclusiva, per integrar totes les sensibilitats col·legials.

Aquest canvi ha estat possible gràcies a la tasca desenvolupada per la Comissió de Dones Advocades i amb l’ajut de les anteriors Juntes de Govern.

Ara, fem visible aquesta denominació adaptant tots els elements distintius de l’ICAB: l’entrada al Palauet Casades, els brodats de la Sala d’Actes i l’element metàl·lic de l’entrada de Mallorca, 283.

Hem preparat aquest vídeo per il·lustrar l’abans i el després!

Fem visible l'Advocacia from ICAB on Vimeo.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat