Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions

ANUNCI sobre convocatòria d'ajuts a empreses pimes exportadores i/o potencialment exportadores de Catalunya per participar en el programa Pla internacional de promoció (fira Batimatec Algèria 2019).

01/02/2019
Publicat al DOGC d'01-02-2019

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7801/1724559.pdf

El període per a la presentació de sol·licituds s'obre després de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i la fi del termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies hàbils a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci. Per tant, el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 4 de febrer de 2019 a partir de les 12h i finalitzarà el dia 22 de febrer 2019 a les 12h. El model de sol·licitud de participació es podrà descarregar al web www.cambrabcn.org.