Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Inscripcions obertes per al Curs d'Urbanisme

16/11/2018
La Secció de Dret Administratiu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs d'Urbanisme, que tindrà lloc des del 7 de gener al 13 de març de 2019, els dilluns i dimecres de 19 a 21h.
Inscripcions obertes per al Curs d'Urbanisme

Les grans ciutats, com Barcelona, estan en constant creixement i transformació i és per això que la figura de l'advocacia ha d'estar present per assegurar un desenvolupament que s'ajusti a les necessitats de la ciutadania.

Per aquel motiu, l'ICAB ofereix una formació de 40 hores on aprendràs, amb la docència de professionals de l'advocacia i de l'urbanisme, tots els aspectes legals que implica la planificació i ordenació de les ciutats.

Els principis generals del Dret urbanístic i la funció social de la propietat; el règim jurídic del sòl no urbanitzable; els diferents sistemes de reparcel·lació; i el marc normatiu del dret a habitatge són algunes de les sessions bàsiques que formen part del Curs.

Així mateix, la formació anirà aprofundint en la matèria fins arribar a les llicències urbanístiques i la protecció de la seva legalitat, així com els aspectes fiscals del dret urbanístic, entre d'altres.

Contactes