Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Últimes places per al Màster en Processal Civil de l’ICAB

05/10/2018
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) posa en marxa la convocatòria per a inscriure’s al Màster especialitzat en Dret Processal Civil.
Últimes places per al Màster en Processal Civil de l’ICAB

Els estudis, que s’impartiran els dimarts i els dijous de 18h a 21h, començaran el proper 23 d’octubre de 2018 i finalitzaran el 2 de juliol de 2019.

El curs acadèmic està compost per cinc mòduls. El primer se centra en la part general del procediment civil; al segon s’impartiran els diferents mitjans de prova; al tercer s’estudiaran els procediments declaratius generals; al quart mòdul s’analitzaran els recursos i altres mitjans de subsanació, com el recurs de revisió de sentències o el de cassació; el cinquè mòdul està destinat a l’estudi del procediment executiu; i finalment, l’últim mòdul estarà enfocat a les qüestions de jurisdicció voluntària.

El Màster s’impartirà a les aules de l’ICAB (Mallorca, 283) i estarà format per un grup de docents molt variat que exerceixen l’ofici de l’advocacia. Advocats i advocades, magistrats i magistrades, i, fins i tot, alguns diputats de la Junta de Govern del propi ICAB.

L’ICAB vetlla per garantir una formació adequada a l’advocacia, per la qual cosa imparteix i organitza diversos estudis, ja siguin Màsters o pràctiques formatives, per tal que els advocats i advocades puguin oferir un servei de qualitat a la ciutadania.

Si vols saber més sobre el Màster en Processal Civil del Col·legi, contacta amb el Departament de Formació o fes clic aquí.

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat