Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Transformació Digital › Secció de Dret Mercantil

Creació de llistat d’especialistes en matèria de competència deslleial i propietat industrial, per a les actuacions urgents durant el Mobile World Congress 2019

09/01/2019
A petició de les institucions que organitzen el Mobile World Congress a Barcelona, previst per als propers dies 25 a 28 de febrer de 2019, la Junta de Govern de l’ICAB ha acordat la creació d’una relació d’advocats i advocades que siguin especialistes en les àrees de Dret de la Competència i la Propietat Industrial, disposin d’un nivell avançat en llengua anglesa, i tinguin plena disponibilitat durant els dies d’aquesta fira internacional per a atendre actuacions jurídiques processals de màxima urgència que, eventualment , puguin sorgir durant la mateixa (fonamentalment, mesures cautelars i escrits preventius).
Creació de llistat d’especialistes en matèria de competència deslleial i propietat industrial, per a les actuacions urgents durant el Mobile World Congress 2019

Aquesta  relació serà facilitada, amb el kit inicial del Congrés, a les empreses expositores al Mobile World Congress, amb la finalitat que puguin conèixer el llistat de professionals disponibles per si fos d’interès la seva contractació privada en el context d’una situació d’emergència.

Si compliu els requisits indicats i teniu interès en formar part d’aquesta relació, us preguem que ompliu el formulari que trobareu a sota i el presenteu abans del dia 20 de gener de 2019 al Servei d’Atenció Col·legial de l’ICAB. També el podeu fer arribar a l’adreça electrònica sac@icab.cat.

A continuació disposeu, també,  del Protocol  del Servei de Guàrdia i d’actuació ràpida pel MWC 2019 acordat pels Jutjats Mercantils de Barcelona i Alacant.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a divendres, de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat