Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Nou Màster ICAB en Mediació i altres sistemes de resolució alternativa de conflictes

04/09/2018
L’objectiu d’aquest nou Màster d'ADR que organitza l’ICAB és vertebrar al voltant de la Mediació una formació integral del professional en l’àmbit de tots els sistemes de resolució alternativa de conflictes (ADR), per tal de facilitar una formació pràctica per a mediadors, àrbitres i tots aquells professionals que vulguin especialitzar-se en l’exercici pràctic de la resolució alternativa de conflictes.
Nou Màster ICAB en Mediació i altres sistemes de resolució alternativa de conflictes

S'aprofundirà tant en els sistemes alternatius al procés actualment existents i incorporats al nostre ordenament, com en tots aquells que ens arriben des de la pràctica habitual de les legislacions del nostre entorn: negociació, conciliació, sistemes mixts, pràctiques restauratives, Dret col·laboratiu...

Es tracta, doncs, d’un Màster integral en l’àmbit dels ADR, on es pot assolir un aprenentatge acurat dels continguts jurídics, habilitats, eines, tècniques i actuacions que permeten generar un espai de confiança i diàleg construït sobre la imparcialitat i la neutralitat.

Un Màster innovador, pioner en la inclusió de l’estudi dels sistemes i tècniques més noves i avançades, i que s’adreça a Llicenciats i Graduats en Dret, altres llicenciatures jurídiques i altres formacions o titulats universitaris de diferents àmbits socials i culturals.

El programa segueix un sistema metodològic teòric, pràctic i específic d’una banda, de les tradicionals àrees a desenvolupar: mediació familiar, mediació comunitària, civil i mercantil. D’altra banda, i per primera vegada aborda l’estudi d’altres matèries i especialitats que demanda la conflictologia social com la mediació esportiva, la mediació penal, la mediació en l’àmbit de la infància i l’adolescència (Llei14/2010 dels drets i les oportunitats de la infància i adolescència), així com la mediació laboral, en l’àmbit de consum, sanitari i assegurances o contenciós-administratiu.

Una amplíssima visió global de la mediació completada amb els mòduls que aborden l’estudi dels processos arbitrals en l’àmbit domèstic i internacional i altres sistemes de resolució alternativa de conflictes.

El quadre docent està format per mediadors i formadors en mediació i arbitratge, mediadors i àrbitres en exercici, jutges i magistrats i per professorat universitari expert en la resolució alternativa de conflictes.

Disposarem d’un sistema d’avaluació innovador amb la incorporació d’un Tribunal que avaluarà als alumnes al final de curs.

Ensenyament de mediació homologable per esdevenir mediador/a registrat/ada del CMDPC.

Les classes es desenvoluparan des d'octubre de 2018 fins a juny de 2019.

Per a més informació i matrícula, contacteu amb l’Àrea de Formació de l’ICAB o visiteu el següent enllaç:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat