Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats/ades de l'ICAB que presten el servei d’orientació jurídica penitenciària, per a 2019

06/11/2018
Des del CICAC es convoca la inscripció voluntària per seleccionar l’equip de lletrats i de lletrades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, per a l’any 2019, tot estant condicionada a la signatura del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justicia i el Consell d’Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2019.
Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats/ades de l'ICAB que presten el servei d’orientació jurídica penitenciària, per a 2019

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà del dia 6 al dia 15 de novembre de 2018, fins a les 14 hores.

La inscripció s’ha de presentar obligatòriament a la seu del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, Carrer Roger de Llúria 113 3r Barcelona, de forma presencial o bé al número de Fax 93 488 15 53.

* S’adjunta convocatòria i sol·licitud d’inscripció voluntària (a peu de pàgina).

 

Documents

Contactes