Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Premis, Beques i Subvencions › Sant Raimon de Penyafort 2019

Atorgat el Premi Memorial Pedro Martín García 2018 sobre Dret processal penal

31/01/2019
L'acte de lliurament d'aquest Premi tindrà lloc el proper dilluns 4 de febrer, a les 19h, al Saló d'Actes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, en el marc de la Festivitat patronal de Sant Raimon de Penyafort 2019.
Atorgat el Premi Memorial Pedro Martín García 2018 sobre Dret processal penal

El Premi Memorial Pedro Martín García, destinat a guardonar l'excel·lència d'un treball o article sobre Dret processal penal, va ser instituït l'any 2015 per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona per honrar la memòria del Sr. Pedro Martín García, qui fou president de la Secció 2a de l'Audiència Provincial de Barcelona i considerat com a un paradigma de professionalitat, rigor jurídic i respecte a l'advocacia.

El Jurat de l'edició 2018 del Premi, integrat pel Sr. José Carlos Iglesias i per la Sra. Maria del Carmen Hita, magistrats de la Secció 2a de l'Audiència Provincial de Barcelona, pel Sr. Daniel Martín, advocat,  pel Sr. Albert Pons, vocal de la Secció de Dret Penal de l'ICAB, per la Sra. Olga Arderiu, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB i pel Sr. Carlos Echavarri, diputat de la Junta de Govern de l'ICAB, reunit en sessió de 29 de gener de 2019, ha adoptat, per unanimitat, els acords següents:

Atorgar el Premi Memorial Pedro Marín García 2018 ex aequo a:

 • Sra. Miriam Company Marsà pel seu treball “La cláusula de la double jeopardy o doble peligro: ¿Límite al ius puniendi del Estado?”.

 • Sr. Gerard Gené Baleyto pel seu treball “De la cosa juzgada en el orden penal y su conjugación con el delito continuado”.

 Atorgar una Menció Especial a:

 • Sra. María Barbancho Saborit pel seu treball “La posible y paulatina transformación del Tribunal de Justícia de la Unión Europea en un Tribunal cuasi constitucional en materia penal.”

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat