Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa. Llei 5/2018, de 11 de juny, sobre Ocupació Il·legal. Criteris d’unificació per a l’aplicació de la Llei

01/10/2018
El dia 21 de setembre, la CRAJ i el Secretari de la Junta de Govern es van reunir amb una àmplia representació dels Jutges de Primera Instància de Barcelona amb la presència de la Magistrada Jutgessa Delegada de Primera Instància, Sra. Eva Atares, per adoptar criteris d’unificació per a l'aplicació de la Llei 5/2018, de 11 de juny, sobre l’ocupació il·legal.
La CRAJ informa. Llei  5/2018, de 11 de juny, sobre Ocupació Il·legal. Criteris d’unificació per a l’aplicació de la Llei

Es va consensuar un document de criteris que us facilitem (adjunt, a peu de pàgina). Es realitzarà el seguiment oportú juntament amb l’Il·lustre Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, la Coordinació dels Lletrats de l’Administració de Justícia i els Jutges de Primera Instància per evitar, en la mesura possible, la disparitat de criteris.
 

Documents

Contactes