Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

L’ICAB organitza un curs sobre com desenvolupar amb èxit el teu despatx

24/10/2018
El curs, impartit per la Comissió de Cultura, començarà el 8 de novembre de 2018 i finalitzarà el 7 de febrer de 2019, de 19h a 21h.
L’ICAB organitza un curs sobre com desenvolupar amb èxit el teu despatx

L’activitat formativa, que té com a objectiu oferir un pla pràctic de negoci per a despatxos, tractarà matèries com ara la creació i revisió del DAFO; el model de negoci a seguir; nivell estratègic; política de qualitat i els conceptes de missió, visió i valors; l’estil, incloent un manual d’atenció al client; el nivell organitzatiu i el mapa de processos (atenció del client, prestació i anàlisi de serveis...); fixació d’objectius i seguiment; nivell operatiu; compte d’explotació i anàlisi de balanços; les vendes i la fidelització dels clients; lideratge; el benestar al negoci; l’estructura funcional i organigrama; treball; gestió del temps i resolució de conflictes.

El curs també ofereix una classe magistral i la presentació i repàs final del model de negoci de cada alumne.

Els estudis s’impartiran a l’Aula 62, a la 6a planta de la seu de l’ICAB (Mallorca, 283), i comptaran amb un grup de professors molt divers, que engloba professionals de l’advocacia, economistes i fundadors de diverses associacions.

Per a més informació sobre el curs podeu fer clic aquí.

Contactes